İçeriğe geç

Sadakatsiz Kaç Ülkede Yayınlanıyor

Sadakatsiz nerede yayınlanıyor?

Bu yazıda 2020-2022 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan dram ve psikolojik gerilim dizisi olan Sadakatsiz Türk televizyon dizisinin bölüm listesi yer almaktadır. Dizi 2 sezondan ve toplam 60 bölümden oluşmaktadır.

Sadakatsiz hangi ülkeden uyarlama?

İngiliz televizyon dizisi Doctor Foster’ın uyarlamasıdır. Başrolleri Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş oynamaktadır. 2 sezondan oluşan dizi, 25 Mayıs 2022’de 60. bölümün yayınlanmasıyla sona erdi.

Sadakatsiz filmi nerede çekildi?

Sadakatsiz dizisinin çekimleri Tekirdağ’ın Süleyman Paşa semtinde gerçekleşiyor. Dizinin bundan sonraki bölümlerinin çekimlerinin İstanbul’da yapılması planlanıyor. Sadakatsiz çekimlerinin ağırlıklı olarak İstanbul’un Beykoz semtinde ve Kız Kulesi önünde devam edeceği söyleniyor.

Sadakatsiz hangi diziden alıntı?

Yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan ve gündemde kalmayı başaran “Sadakatsiz”, İngiliz televizyon dizisi “Doctor Foster”ın uyarlamasıdır. “Doctor Foster” on bölüm sürmesine rağmen “Sadakatsiz” daha uzun sürmüştür, yani iki sezon ve 60 bölüm.

Sadakatsiz hangi ülkelerde yayınlanıyor?

Latin Amerika bölgesinde 65 ülkeye ve aralarında Bolivya, Şili, Kosta Rika, Ekvador, El Salvador, Honduras ve Paraguay’da yayın yapan televizyon kanallarının da bulunduğu 7 ülkeye dağıtılacak olan dizi, HBO Max Latin Amerika’da da yayınlanacak.

Sadakatsiz finalde ne oldu?

25 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan “Sadakatsiz”in final bölümünde, Volkan’ın cezaevinde kalmasıyla ruh sağlığı bozulan Derin, kliniğe yatırılıyor. Asya yeni bir hayata başlıyor! Olaylar dengeleri değiştirmeye devam ederken, herkes kendi elleriyle kendi sonunun taşlarını döşemiştir.

Hangi Türk dizileri Kore uyarlaması?

Kore dizisi Bahar’dan uyarlanan yerel dizi – Doktor Cha. … Taş Kağıt Makas – Hatırla: Oğul Savaşı. … Altın Kafes – Son İmparatoriçe. … Güzel Ailem – Bir Daha. … Mahkum – Masum Sanık. … Kasaba Doktoru – Dr. … Nezaket – Vitrin: Kraliçenin Evi. … EGO – Günaha.Daha fazla makale…•5 Mart 2024

Gossip Girl hangi Türk dizisi?

Küçük Sırlar – Gossip Girl “Küçük Sırlar”, Amerikan TV dizisi “Gossip Girl”ün Türk uyarlamasıdır. Dizi, lise öğrencilerinin hayatlarına odaklanıyor ve gençler arasındaki lüks bir yaşam tarzını ve karmaşık ilişkileri araştırıyor.

Doktorlar hangi Kore dizisinden uyarlama?

2013 Güney Kore televizyon dizisi Good Doctor’ın uyarlamasıdır. İki sezondan oluşan dizi, 27 Mayıs 2021’de yayınlanan 64. bölümle sona erdi, MF Yapım tarafından resmi bitiş tarihi 14 Mayıs 2021 olarak duyuruldu.

Sadakatsiz gerçek hayat hikayesi mi?

Mike Bartlett tarafından yazılan beş bölümlük dizi, kocasının bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Dr. Gemma Foster’ı konu alıyor. Dizi, çocuklarını öldüren ve kocasının yeni gelinini zehirleyen Medea’nın hikayesinden esinlenmiştir. 2. sezon 5 Eylül 2017’de başladı ve 3 Ekim 2017’de sona erdi.

Sadakatsiz kaç bölüm sürdü?

Bölüm (Son) (Bu romanın son cümlesi.)25 Mayıs 2022

Sadakatsiz Asrın Hastanesi nerede?

Sadakatsiz dizisinin mevcut bölümleri İstanbul’da çekilmiyor. Sadakatsiz dizisinin çekildiği Asrın Hastanesi Tekirdağ’da! Sadakatsiz dizisinin çekimleri Tekirdağ’ın Süleyman Paşa semtinde gerçekleşiyor.

Doktorlar nereden uyarlama?

Dizi, 28 Aralık 2006’da Show TV’de yayınlanmaya başladı. Dizi, ABD yapımı “Grey’s Anatomy” dizisinin uyarlaması olup doktorların hayatlarını ve aşklarını konu alıyor.

Galip Derviş neyin uyarlaması?

Amerikan televizyon dizisi Monk’un yerel uyarlamasıdır. Beş yıl önce karısını kaybeden ve takıntılı bir kişiliğe sahip olan dedektif Galip Derviş’in her bölümde inanılmaz bir dikkat ve zekayla farklı vakaları çözdüğü komedi tabanlı bir polisiye dizisidir.

Medcezir hangi yabancı diziden uyarlandı?

Medcezir, Ay Yapım yapımcılığında, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu geliştiriciliğinde, gençlik ve drama türünde bir Türk televizyon dizisidir. Josh Schwartz imzalı Amerikan yapımı The O.C. TV dizisinden uyarlanmıştır.

Sadakatsiz filmi hangi platformda?

“Sadakatsiz” isimli yapımı şu anda TV+’ta izleyebilirsiniz.

Sadakatsiz hangi kanalda 2024?

Kanal D’nin yeni dizisi, Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği ve BBC Studios’un “Doctor Foster” dizisinin Türkiye uyarlaması olan psikolojik gerilim “Sadakatsiz”, kocasının kendisini aldattığını düşünen bir kadının hikayesini konu alıyor. Kadının hikayesini konu alıyor.

Sadakatsiz dizisi hangi kanalda?

Sadakatsiz dizisi her çarşamba Kanal D’de yayınlanıyor.

Sadakatsiz gerçek hayat hikayesi mi?

Mike Bartlett tarafından yazılan beş bölümlük dizi, kocasının bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Dr. Gemma Foster’ı konu alıyor. Dizi, çocuklarını öldüren ve kocasının yeni gelinini zehirleyen Medea’nın hikayesinden esinlenmiştir. 2. sezon 5 Eylül 2017’de başladı ve 3 Ekim 2017’de sona erdi.

Tavsiyeli Bağlantılar: Glutensiz Kuruyemiş Hangisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Beyaz Tenli Escort